Forside » Nyheter » Munin.buzz – en ukeavis for skolen

Munin.buzz – en ukeavis for skolen

Munin.buzz er en uavhengig ukeavis på nett, til bruk i skolen. Gjennom enkle tekster og illustrasjoner tar ukeavisen opp de viktigste nasjonale og internasjonale nyhetene fra den siste uka. Sakene er gruppert i områdene samfunn, politikk, kultur, helse, økonomi, teknologi, miljø og idrett. Til hver sak er det en faktaboks, en aktivitetsdel med lenker til flere kilder, samt relevante kompetansemål fra LK06. Oppgavene er varierte og skal inspirere til refleksjon, diskusjon og læring.

Målgruppen er primært lærere og elever på ungdomstrinnet, men de fleste av sakene passer andre aldersgrupper, også voksne.

Munin.buzz er et samarbeid mellom NTB og DL Discovery AS (DLD). NTB er ansvarlige for tekst og bilder og det faglige innholdet. DLD er ansvarlig for presentasjon, design, redaksjonelt innhold og leveransen av varslene til brukerne.

Comments are closed.